Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Marathia, Zakynthos, Recko, Limni Keri

Prodat - Cod. 24600

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 5000 m²
  • Pocet pokoju: 16
  • Podlazí: 1-2
  • Majetkové poměry: Excellent

RESTAURACE S ADJACENTNÍM KAMENOVÝM DOMEM.
Umístění: LIMNI KERI, VNĚJŠÍ MORSKÝ PARK ZAKYNTHOS.
Luxusní povrchy - Nádherný výhled na zátoku želvy.

MOŽNOST TRANSFORMOVAT STAVEBU V:
- VILLA NA 2 PODLAHY S BAZÉNEM
-2 APARTMÁNY SE SAMOSTATNÝMI PŘÍJMY
- HOTEL 800 M2

STRUKTURA
Budova, jejíž práce byly zahájeny v roce 1994 a dokončena v roce 2003 výstavbou parkoviště a domu pod ní, byla postavena na nekryté ploše přibližně 4 300 metrů čtverečních, z nichž více než polovina byla osázena desítkami rostliny, ovocné stromy různých druhů a více než 30 olivovníků (z nichž dva jsou starší než sto let). Za státní silnicí dole je odkrytý pozemek o rozloze 500 m² ohraničený olivovníky. Jsou zde přípojky pro elektrické vedení (třífázové (380 voltů), telefon a vodu (obecní zásobování vodou). K dispozici je také 1 600 litrová láhev na plyn LPG (kapalný propan).

Hlavním vchodem je krátký úsek soukromé silnice, která spojuje obecní cestu s parkovištěm. K dispozici je druhý horní sekundární vchod: full-service "service" vchod, který vám umožní pohodlně provádět veškeré tankování, nakládka-vykládka, atd.

Parkoviště je navrženo ve dvou úrovních a je navrženo v „kruhu“, aby bylo možné snadno manévrovat se vstupem a výstupem. Má kapacitu asi 35 parkovacích míst. K dispozici je garáž pro pergoly. Schodištěm se okamžitě dostanete do domu a následně na terasu restaurace, ze které máte nádherný výhled na želví zátoku pod ní.

RESTAURACE
Restaurace La Bruschetta má v současné době kapacitu přibližně 150 míst, rozdělena převážně mezi hlavní terasu a dvě další menší terasy, z nichž jedna je na horní úrovni. Z jakéhokoli místa budete mít nádherný výhled na záliv a okolní kopce.
Část hlavní terasy je pokryta pergolou, částečně s okny, což vám umožňuje provádět činnost i v chladnějších měsících. V tomto případě je kapacita kolem 50 míst.

Terasy byly postaveny tak, aby vyhovovaly také událostem, jako jsou svatby, narozeniny, pracovní večeře atd. oba získat prostory pro stolování s jistým soukromí přes hru sloupů pergoly, které rozdělí stoly. Dvě toalety jsou rozděleny na muže / ženy se samostatnými šatnami.
Kuchyňská restaurace (cca 55 m2) je vybavena, pohodlná a efektivní. V kuchyňské místnosti je studená místnost a koupelna se sprchou. V zadní části je krytá terasa o rozloze asi 30 metrů čtverečních. používá se pro zpracování, relaxaci pro zaměstnance atd. Venku sousedí další 2 místnosti (jedna z 15 m2. Používá se jako skříň, druhá 13 m2. Vybavená koupelna se sprchou a WC. Používá se jako šatna pro zaměstnance).
Restaurace je napojena na městský akvadukt a má pod kuchyňskou podlahou nádrž (z vyztuženého betonu) s kapacitou 15 m3.

Ke stavbě budovy byly použity materiály jako místní kámen, kované železo, cypřišové paprsky atd., Všechny podepřené pevnou anti-seismickou betonovou konstrukcí.
Pro sloupy a různé vnější stěny v řemeslnické peci na ostrově bylo použito přes 18 000 ručně vystavených cihel. Pro podlahy terasy (cca 200 m 2) byly použity přírodní mramorové dlaždice (30x30 cm) od „Cotto Veneto“ od Treviso.

BYDLENÍ
Dům byl navržen a postaven v tradičním stylu ostrova.
Má rozlohu přes 120 metrů čtverečních. rozdělen na: vchod, veranda o 35 m². s výhledem na moře, obývací pokoj 30 m² s rohovým krbem a otevřenou kuchyní nahoře, malý šatník pod schody, chodba s vestavěnou skříní 10 m2, koupelna se sprchou, ložnice 12 m2. s vestavěnou skříní a balkonem, další ložnice 25 m2 s verandou 12 m2, další koupelna se sprchou, vestavěná skříň 15 m2, další skříň 10 m2.
V zimě je teplo, protože je postaveno zcela s odhalenými kamennými zdmi zvenčí i uvnitř o šířce 50 cm. zatímco stropy jsou ve dřevě s cypřišovým krovem. Střechy jsou větrané a izolované speciálními tepelnými materiály.
Průměrná vnitřní výška je m. 3,00 cca. K dispozici je hydraulická a elektrická příprava pro topný systém (pod verandou byla vytvořena místnost pro případnou instalaci kotle). V každém pokoji je klimatizační systém s tepelným čerpadlem.
Dům je také napojen na městský akvadukt a má pod verandou cisternu (z vyztuženého betonu) o kapacitě 12 m3.

BUDOVA, RESTAURACE A DOMŮ SE REALIZOVALO PODLE LEGISLATIVNÍCH PRAVIDEL. VŠECHNY BUDOVY ZNEUŽÍVÁNÍ BUDOU ODDĚLENY.


REKLAMA "

Po dlouhém a pečlivém výzkumu se Nino v posledních letech rozhodl zveřejnit a inzerovat bruschetta pomocí následujících komunikačních prostředků:
místní televize, místní a regionální rozhlas, místní a národní periodika, internet.

ÚVAHY

Zákazníci společnosti Bruschetta byli vždy vybíráni a kvalitní.
Vzhledem ke své poloze je potenciál vynikající z hlediska investic a obratu (který byl vždy na vzestupu s výjimkou roku 2004, kdy došlo ke všeobecné krizi, kdy došlo k poklesu pouze o 8%), a to také s ohledem na možnost udržujte zařízení otevřené po celý rok, vzhledem k naléhavé poptávce ze strany stálých zákazníků.
Olympijské hry v Aténách v roce 2004 navíc přinesly nárůst cestovního ruchu a investic nejen na vnitrostátní úrovni: samotná řecká vláda se těžce zaměřila na Zakynthos a investovala do výstavby nového mezinárodního letiště, nového přístavu, nového nemocnice, se zlepšením nových komunikačních prostředků na ostrov az ostrova (Zakynthos je již několik let propojen se všemi evropskými zeměmi, iz Izraele, Čech, Finska, Švédska atd. pravidelnými a charterovými lety).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB