Prodat Dům, Sivota, Thesprotia, Recko, Sivota

Prodat - Cod. 30223

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 92 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

K prodeji 2 luxusní mezonety 92 m² v centru Sivota v luxusním rezidenčním komplexu s komunálním bazénem a panoramatickým výhledem na přístav Sivota. Skládají se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jedna ložnice, komfortní ložnice, koupelny a WC. Mají jedinečný výhled na malebném přístavu Sivota
Každý dům se skládá ze dvou pater a může ubytovat až 6 osob.
V obývacím pokoji v přízemí se nachází pohovka, která může být snadno přeměněn na pohodlné lůžko pro děti nebo druhé dvojice, kamenný krb, plně vybavená kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, lednice, kávovar, rychlovarná konvice, topinkovač, veškerým nádobím a WC sprchový kout. K dispozici je také přístup na prostornou balkon s krásným výhledem.
Vnitřní schodiště vede do spodního patra domu, který má ložnici s manželskou pohodlnou postelí, ložnice s patrovou postelí, velkou koupelnou a přístupem do venkovního prostoru.
Nedávno dokončil drobné renovační práce, který umístil funkční nábytek s moderním designem a nainstalované všechny potřebné spotřebiče.

Komplex se nachází 5 chůze od přístavu, na hlavním náměstí a krásné pláže Bella Braka. Většina pláží, jako je Mega Ammos, PPC, Agia Paraskevi, francouzský Molos, Little Sand, Zavia Zeri jsou 5-10 'drive nebo půjčovna lodí z přístavu Sivota.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB