Prodat Domek, Marathonas, Attica, Recko, Dikastika

Prodat - Cod. 23171

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1081 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 7

Extrémně vzácnou příležitost získat nádherný dům v lukrativní lokalitě. Krásný, nový, 7-pokojový rodinný dům o 380 m2 v Dikastka, v jedinečné oblasti Schinias zálivu, který se nachází hned vedle slavného města Marathon (~ 45 km od centra Athén). Celková soukromý pozemek je 1081 m2.

V přízemí je samostatný byt s 2-ložnice, kuchyň a koupelna. Vnitřní garáž je také v přízemí.
V prvním patře se skládá z velkého obývacího pokoje, jídelny, kuchyně, pracovna / kancelář pokoj a koupelna. Druhé patro se skládá ze 4 velkých pokojů, které jsou všechny en-suite.

Obvodové stěny z majetku, jakož i oplocení pozemku jsou plně obloženy přírodním kamenem.

Nemovitost má vynikající výhled a oblast je charakterizována stupněm výjimečné přírodní krásy. To se nachází jen pár metrů od moře a národního parku Schinias. Park se skládá z mokřad, pobřežní borovice lesní, sladkovodní pramen, poloostrov, z kopce a nádherné zátoce. Tato oblast je obklopena nejdůležitější pobřežní ekosystém v Attica. V parku také obsahuje olympijské veslování centra, která začala provoz v roce 2004 a hostil veslování události na Olympijských hrách v Aténách. Historicky, oblast identifikuje s bitevním poli Marathon, která je v docházkové vzdálenosti.

Oblast Schinias zálivu je jen 40 minut od letiště, 20 minut od přístavu Rafina (s připojením směrem na ostrovy Mykonos, Tinos, Andros) a 30 minut od příměstské železnice spojující s metrem v Aténách a jít celou cestu do Korintu. Centrum Atén je jen asi jednu hodinu jízdy autem.
 
Tato nemovitost potřebuje jen trochu vnitřní práci, která bude dokončena. Má elektřiny, vody a zařízení pro biologické čištění odpadních vod. Navíc, infrastruktura byla připravena pro instalaci solárních panelů pro výrobu elektřiny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB