Prodat Vila, Agios Nikolaos, Crete, Recko, Ammoudara, Aghios Nikolaos, Crete

Prodat - Cod. 27960

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 538 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Good

Villa Pelagos je impozantní dům stojí v přírodním prostředí nad 5700 metrů čtverečních. Nachází se cca 3 km od Aghios Nikolaos nedaleko pobřežního letoviska Ammoudara. To má velící výhled na záliv Mirabello s výhodou je jen na krátkou procházku na pláž. Dům se skládá ze dvou patrech obývací pokoje s velkým a flexibilním sklepním prostoru. Horní patro 85 m² má ložnici s vlastní koupelnou
dvoulůžkový WC / sprcha / koupelna. každé dva další pokoje mají vlastní sociální / sprcha / koupelna. V přízemí 121 m² má velký dobře vybavenou kuchyň / jídelnu, pohodlný obývací pokoj s krbem a samostatnou studované oblasti. Kromě toho je uzavřený zimní zahrada o rozloze 52 metrů čtverečních. V suterénu činí 280 metrů čtverečních a zahrnuje mnoho sklady, WC / sprcha, saunu a velký otevřený prostor místnost, která poskytuje mnoho příležitostí pro další životní ubytování. Dům byl dokončen v roce 1999 na náročné specifikace majitele a byl zkonstruován, hotové a udržovány v souladu s nejvyššími standardy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB