Prodat Vila, Anafi, Cyclades, Recko, Vaja

Prodat - Cod. 30244

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 360 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Vila se nachází na ostrově Anafi, nejjižnější z ostrovů Kyklad, 30 km jihovýchodně od Santorini, mimo obec jedinou existující vesnici na ostrově, na kopci s krásným výhledem v nejklidnější části ‚ostrov. Ostrov má cestovní ruch ne hmotu, ale kvalita a je vhodný pro ty, kteří mají rádi přírodu, jednoduchý život, krásný výhled na moře a krásné pláže.
Vila je nově postavený, dokončil vnitřně s některými týkající se vnějšího práce mají být dokončeny (terasování a dokončení ploch pro grilování a solária). Na pozemku je 5000 metrů čtverečních; calpestatile plocha vily je 360 ​​metrů čtverečních s další velkolepou terasou 90 m², ze kterých si můžete vychutnat výhled na moře a západ slunce na ostrově Santorini, jakož i jižní části ostrovů Kyklady (Santorini, Ios, Sikinos, Heraklion). Může být rozšířen s dalšími nezávislými bydlení 170 metrů čtverečních. V přízemí: garáž, herna, sklad a sklep. V prvním patře: velká kuchyň, velký obývací pokoj, 3 ložnice a 2 koupelny. Vysoce kvalitní stavební materiály, luxusní povrchové úpravy, podlahové topení, solární panely, kuchyňská linka na míru, sporák Castellamonte keramika.
Objekt je pěkná a elegantní vzhled, vnější vyrobeny výhradně z místního kamene, v typickém stylu Anafi s valenou klenbou. Tlusté stěny (40 cm) jsou částečně tvořeny dvojitým cihlové zdi s vnitřní izolací a také z části vnitřní kamenné zdi. Existují i ​​další podobné objekty na ostrově.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB