Prodat Vila, Ialysos, Rhodes, Recko, Rodos Island

Prodat - Cod. 31667

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 980 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Objekt se skládá z:

- 5 úrovní s vnitřním výtahem

- 9 ložnic - 10 koupelen - 3 plné kuchyně

-2 Kuchyně

-3 hlavní salonky

- 5 malých salonků - Mramorové obložení v podlahách, schodech a pilířích - Podšívka z masivního dřeva v šatních skříních a dveřních rámech - 5 Skříně na chodbě

- Ústřední topení a klimatizace ve všech oblastech - 3 krby

- Velké balkony s fantastickým výhledem na moře - 2 oblasti zábavy

-2 bary

- Plavecký bazén

- Velká garáž a vnější kryté parkoviště

- 2 prádelny

- Velká zahrada s fontánou

- Velká terasa

- 10 minut jízdy od letiště nebo přístavu

Typ nemovitosti: Rezidenční vila

Velikost pozemku: 980 m2

Velikost pozemku: 2280 m2

Jednotky: 1

Rok výstavby: 1995

Umístění: Ialysos, Ostrov Rhodos, Řecko
Popis nemovitosti

V jedné z nejznámějších a nejznámějších společenských oblastí, v docházkové vzdálenosti od moře, na předměstí Ialysos, si můžete vychutnat tuto výjimečnou vilu. Za kamennou hranicí stojí nádherná zahrada, která se skládá z tropických stromů a dalších vzácných rostlin, velkého bazénu a dalších venkovních zařízení, jako je barbecue, pool bar a obrovské kryté terasy pro potěšení a zábavy vašich hostů. Zahrada je profesionálně upravená a zahrnuje skryté osvětlení pro nádherný efekt v noci.

Interiér vily má celkovou rozlohu 980m2 a je rozdělen na 5 úrovní včetně suterénu, přízemí, prvního patra, druhého patra a podkroví.

Podzemní a přízemní podlaží jsou společné prostory a od prvního patra směrem vzhůru byla rezidence rozdělena na dvě oddělené obytné prostory, které mohou být využívány soukromě dvěma různými rodinami a mohou být využívány samostatně. V suterénu o rozloze 300m2 se skládají z parkovacích míst, skladovacích prostor, prádelny, koupelny, ústředního vytápění a klimatizace a celkový samostatný byt s obývacím pokojem a plně vybavenou kuchyní. V přízemí je otevřená plocha (Pilotis), ve které se nachází hlavní vstupní budova s ​​výtahem a apartmán pro hosty o rozloze 60m2. Z přízemí vede velký vchod se schodištěm a výtahem (s vitrážem), který vede až k domům, kde se nacházejí bohaté obytné místnosti - velké jídelny - kuchyně a ložnice. Podkroví jsou malé překvapení. Jsou skutečným přístřeším pro mladé a dospělé pro hry nebo pro studium. Je třeba zmínit, že celá konstrukce byla vyrobena kvalitní konstrukcí se speciálním materiálem, které byly získány z celého světa.

Tato nemovitost může být odvozena do menších bytových jednotek, které mohou být využity pro luxusní dovolenou s lázeňskými zařízeními, které jsou ideální pro osoby nebo rodiny na vysoké úrovni, členy výkonných klubů a obchodních cestujících, kteří ocení luxus a pohodlí. Vlastnictví je možné využívat i pro sdílení času. Toto stávající prostředí rozmazlovaného luxusu se nachází 10 minut jízdy od hotelu

Slavný přístav Rhodosu mimo starý hrad, kde všechny super jachty a celebrity přistávají během svého pobytu na ostrově. Letiště se nachází 10 minut od vily a má mezinárodní lety denně. Kromě toho se všechny 5hvězdičkové hotely nacházejí v blízkosti vily.

Umístění

Ialysos se nachází 8 km od města Rhodos, v severozápadní části ostrova. Charakteristika tohoto regionu jsou luxusní hotelové jednotky a krásné neoklasické domy s palmami na centrální třídě. Oblast má významný archeologický význam, protože je obývaná již od pravěku. Starobylé město Ialisos, jedno ze tří největších starobylých měst na ostrově, se rozprostírá kolem Filerimosova kopce, kde je akropole s památkami archaických. Ostrov Rhodos byl zvolen za jednu z nejlepších turistických destinací s jedním z jeho nejznámějších 7 zázraků světa, které jsou Rhodosovým kolosem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB