Prodat Vila, Mochlos, SItia, Crete, Recko, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

Prodat - Cod. 27972

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Villa Atalanta je unikátní vlastnost, dokončena podle nejvyšších standardů obou výstavby a vybavení, s výhledem na přístav v Limenaria, která je 500 metrů na západ od nádherné vesnici Mochlos.

Nemovitost se nachází na pozemku 2700sqm s rozsáhlými přírodního kamene zdiva a terénní úpravy. Vynikající vlastností je ohromující přiložený tenisový kurt (40m x 20m), která zahrnuje 5m vysoce hit-zadní stěna a reflektory. K dispozici je také kachlová bazén (8 x 4 m x 1,5 m), nastavit v rozsáhlé terase. Ve všech tam je více než 400sqm kachlových nebo dekorativních dlážděná terasa oblastech, včetně 55m střešní terasy přístupné procházku způsobem.
Vila má 200sqm obytné plochy zahrnující 3 prostorné ložnice / koupelny, položené pro hosty šatna a nádherné 100sqm otevřený prostor hlavní místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem, krbem a panoramatickým výhledem na moře. V suterénu činí více než 350sqm s užitné plochy, sprcha / WC, venkovní kancelářské místnosti a průjezdné garážování pro 4/5 automobilů. Tato oblast má mnoho možnosti dalšího obytného prostoru včetně vytvoření ubytování zaměstnanců.

Všechny prostory mají plnou ústřední topení, okna jsou dvojitá s integrovanými proti hmyzu a elektrické rolety, a stěnami a střechou je dobře izolován. Dům je velmi bezpečný a důvody jsou uzavřeny podstatnými stěn a kovových plotů. Další bezpečnostní prvky by mohly být přidány s lehkostí

Tato vlastnost má mnoho nádherných funkcí a jeho zařízení a umístění, aby to skutečně jedinečný rezidence pro celoroční bydlení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB