Prodat Vila, Paralia Katerini, Katerini, Recko, 3rd km Katerini-Paralia

Prodat - Cod. 25577

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3

Objekt je asi 2 km od moře.
Vila o ploše cca 500 m2, postavená v roce 1993 a nedávno částečně renovovaná. Je postavena na třech úrovních spojených mramorovým schodištěm. Semi-suterén má uzavřené parkoviště, kotelnu, komoru, prádelnu - žehlírnu se skříňovými skříněmi, knihovnu herny, pokoj pro hosty, koupelnu a kuchyň. Umožňuje přístup do zadní části objektu, kde jsou umístěny bazén, ovocné stromy, strážní chata a skleníky. V přízemí se skládá z jednopokojového vchodu - haly a šatny, přijímací místnosti s krbem, jídelny, otevřené kuchyně / obývacího pokoje (oddělené posuvnými dveřmi, v kuchyni se nachází 2. dveře vedoucí do zahrady), WC s vestibulu. První patro se skládá z herny, které umožňuje i jiné využití (obývací pokoj, tělocvična, v současné době), 2 ložnice se 6-deskovými stěnami, koupelna a jedna ložnice se skládá ze dvou prostorů
dveře), šatní skříň, koupelna s vířivkou a šestidílný skříň.

Okolí je pozemek o ploše 7 500 m2, který zahrnuje dlažbu s kamennými deskami Karystos, bazén, místnost na výrobu rostlin, vodní vrtací pumpu, zeleninový skleník, ovocné stromy, okrasné vysoké stromy (smrk, magnólie, eukalyptus, palmy atd. ), keře (růže atd.), bylinky (levandule, rozmarýn atd.) a trávník s plným pokrytím. Na celém pozemku je automatický zavlažovací systém a vnější osvětlení, které kombinuje vysoké póly a nízké výškové zahradní osvětlení. Oplocení je z viditelného železobetonu s železnými zábradlími a umožňuje jeden vstup pro chodce a jeden pro automobily s automatickým posuvným dveřem. Celá parcela je pokryta nedávným nejmodernějším poplašným systémem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB