Prodat Vila, Syvota Bay, Lefkada, Recko, Sivota

Prodat - Cod. 23791

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 95 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Island: Lefkas je ostrov v Jónském moři s nejpůsobivějších a nedotčené pláže na světě. Egremni beach je zvolen rok co rok jako top 5 pláže po celém světě média jako CNN a The Guardian. Syvotas Bay je malá malebná rybářská vesnice s jedním z nejexkluzivnějších oblastí Villas Lefkada postavených kolem něj. Úžasné přírodní přístav je rušný plachetnice téměř po celý rok, a rybáři, aby čerstvé ryby denně po dobu taveren a které mají být prodány off rybářské lodě.

Plot: V nádherném pozemku 4.000 m2, s výhledem jak Syvotas Bay a Jónském moři, včetně ostrovů Ithaca, Arkoudi a Atokos. Méně než 100 metrů od nábřeží s výhledem na vstup a plachetnice nastupování a vystupování Syvotas Bay.

Jedná se o nejmenší a nejvíce zvládnutelné vila s dvěma velkými ložnicemi v přízemí se skříní a lehký vstup do obou pokojů. K dispozici je vířivka jacuzzi, sprcha a pračka v tomto patře.

První patro obsahuje kuchyň s a druhá koupelna, která zajišťuje, aby návštěvníky. Obývací pokoj má nádherný výhled zevnitř Ithaka a Kefalonie na jihovýchodě a přístav na západním. Gauč je ideálně umístěn chytit panoramatický výhled z velkých oken. Dřevěná paluba, veranda vede k velké 6X9 nekonečno bazénu. Trávník kolem bazénu je ideálním místem pro lenošení, hrát a chytat slunce.

Extra: Soukromý bazén, dřevěné podlahy, krb, síťové dům, centrální klimatizace a dřevěný bazén paluba.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB