Prodat Stavební parcela, Astris, Thassos, Recko, Plot 932B

Prodat - Cod. 19201

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 4000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Idylický přímořský stavební pozemek v přední linii na ostrově Thassos (severní Egejské moře) zasazený do výjimečné lokality nabízené za realistickou cenu. Pozemek je kousek 10 minut chůze od nedaleké písečné pláže „Salonikios“. Je to jeden ze 4 nádherných pozemků v tomto přímořském vývojovém místě.

Aura míru a klidu prostupuje místem, které je vyvýšeno přibližně 30 metrů nad mořem, a poskytuje průhled, zarámovaný ve svěžích borovicích, přes šumivé moře až k hoře Athos na poloostrově Chalkidiki. Děj nabízí odloučení bez odlehlosti. Existuje dobrý přístup k webu z hlavní silnice obklopující ostrov. Přírodní jemná topografie půdy minimalizuje množství pozemské přestavby potřebné pro jakýkoli stavební projekt, a tak optimalizuje náklady na vývoj
Tato lokalita se nachází na jižní straně Thassosu poblíž vesnice 'Astris' a má nejlepší klima na ostrově s nedalekými plážemi hedvábného písku. Poloha a topografie místa je na Thassosu vzácným nálezem. Elektřina vede podél severní hranice pozemku. Hlavní přívod vody je na hlavní silnici obíhající ostrov.

Tento pozemek první linie splňuje všechna kritéria místního plánování, aby bylo možné udělit stavební povolení. Nedávno byl prodán sousední pozemek o rozloze 4 000 metrů čtverečních, který potvrzuje požadované ceny.

Podrobné informace naleznete na adrese http://www.viviun.com/AD-155196/

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB