Pronájem Domek, Chania, Crete, Recko, Parodos 4i Sarpaki

Pronájem - Cod. 23055

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

ŘECKO - KRÉTA - MYRON HOUSE tradiční dům k pronájmu v Chania Starém Městě
Chania: k pronájmu v historické čtvrti umělců tradiční dům (90 m².) Na třech hladinách ak terasou. V domě byla obnovena s maximální pozorností k detailu a skládá se z obývací prostor, kuchyň, 2 ložnice (4 lůžka) a koupelnou. Hosté mají přístup do celého domu. B & B service je možné. Minimální délka pobytu 3 noci. Otevřeno celoročně.


Myron Dům je tradiční domácí obnovena láskou do posledního detailu, zasazené v srdci Starého města, daleko od davů turistů. Tento tříúrovňový domů je ideálním místem pro život, jako místní, ponořený v historii a kouzlo města Chania

Typický dům ve starém městě Chania, Myron Dům se nachází v blízkosti městského trhu a v přední části historické byzantských zdí, které vedou k benátského přístavu. Dům se nachází v historické čtvrti v knifemakers (Maheradika), který od 1669 hostil řemeslníky, kteří svůj slavný tradiční krétské nože. Jeden z těchto seminářů je stále otevřený dnes, hned na rohu, kde najdete Myron dům.
Šikmo do Myrona Dům je historický farní kostel sv Eleftherios, 1636. Mnoho malířů a ikona malíři žili v této ulici (včetně domu, který je umělec), a dva anglické malíři v době žijí a pracují v domě naproti.

Myron Dům je postaven v tradičním Staroměstském stylu - tři úrovně asi 30 metrů čtverečních. na podlaze - a se skládá ze tří pokojů. V přízemí se nachází obývací pokoj (pohovka) s kuchyňským koutem a koupelny. V horním patře je ložnice se dvěma samostatnými lůžky, a na horním patře druhá ložnice s dvojlůžkem. Odtud se dostanete na střešní terasu s pěknou zahradou s výhledem na Staré Město. Dům má velmi zvláštní styl, s handmade závěsy a jiné předměty z tradičního řeckého lidového umění. Veškeré materiály (jako jsou prostěradla, záclony, atd.), jsou čisté a vysoce kvalitní, s důrazem na kvalitu, nabízí jedinečný zážitek pro návštěvníky, kteří budou moci vychutnat a relaxovat v autentickém prostředí.
Hosté mají celý 3. patře domu a střešní terasu jen pro sebe!

Nachází se v samém srdci Starého Města naše sousedství Maheradika má magickou auru, díky své stoletý historii, který vidíte na každém kroucení a ohybu jeho valoun-ukamenován ulic.

Centrální autobusové nádraží leží v těsné blízkosti domu, asi 10 minut chůze.

Na požádání váš hostitel, který je malíř, může organizovat zrychlených kurzy kresby a malby.
Budu vždy k dispozici, pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete mou pomoc.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB