Pronájem Domek, Plaka, Crete, Crete, Recko, Epana Pines

Pronájem - Cod. 28148

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Pronajmout dům se nachází na Krétě, Elounda / Plaka, v blízkosti městečka Agios Nikolaos, opouštět vesnici Epano Pines. Tato obec leží v nadmořské výšce nad 200 metrů a žije zde asi 60 lidí.

Dům má vybavení potřebné pro pohodlný a památná dovolenou. Je na samotě. Výhled z pokojů / terasy / nádvoří je nesrovnatelná, v jasného dne by mohli vidět, východní část ostrova a ostrovní Kolokytha všedních dnů a Mirabello Bay s rybářskými loděmi a turistických lodí.

V blízkosti jsou luxusní pláže a divoké pláže.

Dům se skládá ze dvou apartmánů, které lze pronajmout společně nebo odděleně a má dvůr plný rozmanité vegetace.

Přízemní byt - to může být umístěna v ubytovat až 4 osoby. Má 2 ložnice, každá s manželskou postelí, kuchyň, obývací pokoj, 2 koupelny, terasa.

Byt podlaha - to může být umístěna v ubytovat až 4 osoby. Byt má jednu ložnici s manželskou postelí, otevřenou kuchyní, obývacím pokojem s manželskou postelí, koupelnou a terasou.

Oba apartmány jsou vybaveny zařízení / prostor nutných pro volné Bureau (sporák, mikrovlnná trouba, lednička, kávovar, rychlovarná konvice vodou, TV, internetové připojení, auto zadní prádelna, klimatizace, parkování).
V těchto bytech nekouří.

Chcete-li navštívit impozantní ostrov a jeho okolí doporučit auto. Žádný autobus necestuje do vesnice. Elounda taxi stojí asi 10 €. Můžete si vzít autobusem od Agios Nikolaos do Elounda nebo Plaka.

Dům je ideální pro strávení dovolené s rodinou nebo přáteli a navštívit ostrov Krétu.
Tyto byty lze pronajmout na minimálně 3 noci.

ceny:
Podlaha bytu - 70 euro / noc v průběhu května do září, s výjimkou období 23. července do 30. srpna, kdy cena je 85 euro za noc.

Přízemní byt - 130 euro / noc v průběhu května do září, s výjimkou období 23. července do 30. srpna, kdy cena je 150 euro za noc.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB