Pronájem Pokoj, Atene, Athens, Recko, Dardanelion 122

Pronájem - Cod. 21664

  • Typologie: Pokoj
  • Oblast: 82 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

Jsme dva lidé a pes žije ve velkém domě, takže jsme se rozhodli, že by to mohlo být dobrý nápad podělit se o byt s mezinárodními roommies :) Použili jsme "právě přistál" z roku 2010 a až do teď jsme měli několik spolubydlící z různých země: Rakousko, Panama, Lotyšsko, Srbsko, Turecko, Brazílie, atd. a my udržet nejlepší vzpomínky ze všech z nich.




Dům je nově vybudovaný a útulný a nachází se v Glyfada (zkontrolujte v google, kde Glyfada je), bezpečné a bohatý prostor v blízkosti hor a moře. K dispozici jsou dva pěkné balkony s výhledem na hory nebo části moře a my jsme dát hrnce s květinami a stromy. Máme pračka, myčka, TV, CD a DVD přehrávač a samozřejmě wi fi. Můžete použít všechno! Jediné, co žádáme, je být jemný s nimi :)




Tis pokoji je postel, skříň, stolek, křeslo a balkonové dveře. Nemusíte se bát, polštáře, ložní prádlo a ručníky, protože máme spoustu z nich :)




Pokud jedete v Řecku, aby se učili jazyk, mít na paměti, že vám mohu pomoci ve studiu, protože to je můj obor: výuka starobylé a moderní Řek, historii a latin pro děti :)




Máte zájem? Pošlete mi PM:)




* Krátký pobyt je možný *

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Realigro International
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB