Prodat Domek, Pyrgi, Khios, Recko, ts

Prodat - Cod. 39932

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 5092 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Pozemek pro rozvoj a ideální rodinné sídlo

Chios se nachází v severovýchodním Egejském moři. Je známo jako jedno z nejpravděpodobnějších rodišť Homera a také starověcí matematici Hippokrata a Enopida.

Ostrov je velmi blízko pobřeží Malé Asie, jen 3,5 námořních mil od mysu Pounta k Erythrea Inland v Cesme. Je to pátý největší řecký ostrov (904 km2) s pobřežím 213 km a 54 000 obyvatel.

Regionální jednotka Chios zahrnuje ostrovy Chios, Psara, Antipsara a Oinousses.

Chios je hornatý ostrov. V jižní a východní části ostrova se tvoří několik údolí. Hora Pelineo má výhled na severní část ostrova s nejvyšším vrcholkem Profitis Helias ve výšce 1,297 m. Ostrov Chios je známý svou malebnou krajinou a také středomořským podnebím, s mírnými zimami a řídkými srážkami v létě. Často se vyskytují severozápadní větry a průměrná teplota v létě se pohybuje mezi 24 - 26o C (75,2 - 78,8o F).

Hlavními místními produkty jsou tmel, citrusové plody, olivový olej, fíky a víno. Chios mastic je jedinečný produkt.

Na tomto krásném a pohádkovém ostrově se nachází naše ideální rezidence.

Rezidence může být rekonstruována a použita pro profesionální účely stejně jako hotelové nebo dokonce letecké bnb rezidence. Vzhledem k pozemku, řecký zákon umožňuje majiteli postavit jakoukoli jinou budovu, kterou si prodejci přejí. Také prodejce může vlastnit „Golden Visa“ kvůli investici.

Pozemek má celkovou plochu 5091,58 m2 a je postaven podle současných předpisů. Coe Koeficient struktury je 0,2% s potenciálem stavby na ploše 1010 metrů čtverečních. Nemovitost se nachází v Pyrgi of Chios v místě Agios Isidoros. V zemi je zahrnuta dvoupodlažní budova s 80,45 m2 v každém patře. V prvním patře rezidence se nachází obývací pokoj, kuchyň, koupelna, 1 hlavní ložnice a 1 ložnice. Spodní patro lze rekonstruovat podle přání majitele.

Země je také plná stromů, jako je 107 mastických stromů, 1 mandlový strom, 1 granátová jablka, 2 fíky, 9 olivovníků, 19 kořenů vinic.

Rezidence se nachází 300 metrů od vesnice a základní školy, 150 metrů od zdravotního střediska, 500 metrů od muzea mastic, 25 km od hlavního města Chios a letiště a 5 km od nejlepších pláží na ostrově Komi. a Emporio. Pláž Komi se nachází v jihovýchodní části ostrova, 6 km od tradiční vesnice Komi a 30 minut od města Chios. Je to velká písečná pláž s vybavením, jako jsou slunečníky a lehátka. Můžete si také půjčit kola, kánoe a další vodní hry.

Během hlavní sezóny jsou oblíbené kavárny, bary a taverny z Komi velmi oblíbeným cílem.
Emporios je malebný malý přístav, který se proslavil díky nedalekému pobřeží Mavra Volia. V krátké vzdálenosti od přístavu jsou tři po sobě následující zátoky s tmavě modrou vodou. Hned za námi jsou náhle vysoké kopce. Černé oblázky a divoká krajina jsou výsledkem sopečné činnosti vzdálené minulosti v oblasti. Koupání v Mavra Volia je zážitek, který nesmíte nechat ujít!

Dalším důvodem k návštěvě oblasti je archeologické naleziště, které bylo nedávno otevřeno pro veřejnost. Akropole a neolitické osídlení 6. a 7. století B.C. byla zpřístupněna veřejnosti po dokončení vykopávek a výzkumu provedeného ministerstvem kultury. Lezení na Akropoli stojí za námahu, protože za dosažení vrcholu jste odměněni nádherným výhledem. Akropole je přístupná i pro osoby se zdravotním postižením.

K dispozici jsou 2 videa, která mohou být zaslána e-mailem zájemcům.

Celková cena je 630 000 EUR, ale lze s ní jednat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB