Prodat Hotel, Paralia Katerini, Katerini, Recko, Paralia Katerini

Prodat - Cod. 30181

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1845 m²
  • Pocet pokoju: 48
  • Podlazí: 2

- Volný čas: Hotel, Pokoje k pronájmu
- Zdravotnictví: Ošetřovatelství / domov důchodců
Celková zastavěná plocha: 1,845 m
Všechny 3 patra následovat stejný půdorys 615m.
K dispozici je 48 plně vybavených pokojů, včetně koupelny.
Objekt se skládá ze dvou sousedních ploch. Každý pozemek se rozkládá na ploše 6.000m2 - celkem pozemku o rozloze 12.000m2. Všichni tři patrová budova (přízemí a dvě horní patra), spolu s jeho krásné zahrady se nachází uvnitř rozvinutého pozemku. Druhý pozemek je k dispozici pro další rozvoj s potenciálem pro různé funkce. Velký centrální zahradě plné palem a dalších druhů místní bohatou vegetací, leží před vchodem o rozloze 200m. Kolem něj existuje několik kiosků, fontány, květinové záhony a další zelené plochy plněné řeckými přírodních krás. Jednotka se nachází jen 100 m od hlavní silnice a jen 700 m od krásné pláže Paralia.
Být jen trochu mimo centrum v sobě spojuje výhodu klidné a klidném prostředí s výhodami, které blízkost k zařízením a službám městských přináší. Velkolepý výhled na horu Olympus dává přidanou hodnotu k nemovitosti. Rozměrech cca 37x19m budovy zahrnuje prostornou vstupní, profesionální kuchyně a jídelny, kanceláře, sklady a výtah. V podkroví pod střechou nebyla používána, ale má schopnost hostit několik použití jako je krásné střešní zahrady. V hotelu byl pod účinnou profesionální použití nepřetržitě až do roku 2013. To bylo plně rekonstrukcí v období 2013-2014 a je udržována v perfektním stavu od té doby.
https://goo.gl/maps/wr21N

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB