Prodat Jiné (Obyvání), Athens, Attica, Recko, Agious Thedorous, Attica

Prodat - Cod. 36701

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 556 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Dům na prodej v Řecku, který se nachází v Agious Theodorous, jedné z hlavních turistických atrakcí v zemi. Dům se nachází v blízkosti moře a nachází se také na horském svahu. Skvělé místo pro život a odpočinek s perfektním podnebím ve všech čtyřech obdobích. Celá oblast má vily a mnoho řeckých osobností se zde nachází.
 

Detaily nemovitosti:

Povrch nemovitosti_ 680 m2

Povrch vily 110 m2

Povrch úložiště_14 m2

Povrch zahrady_556 m2

 

Dům je v prodeji plně vybavený nábytkem, instalovaným poplašným systémem, akustickou izolací, tepelně izolovanými, hydroizolačními, hliníkovými okny nejvyšší kvality s dvojitým sklem.

Dům má také mnoho hodnotných objektů. Kupující vedle nábytku bude mít ve svém vlastnictví také další předměty (například: surfovací člun, 2 horská kola, motorový člun, 4,5 m dlouhá přívěs, 1 plachetnice olympijského typu). V domě se používají dvě vodní nádrže pro zavlažování zahrady (aby nedocházelo k použití pitné vody), nástroje a vybavení pro zahradnictví, čerpadla pro napájení, systém pro přípravu alkoholických nápojů, dva dřevěné a kovové sudy apod. Do prodeje je také zahrnuto malé vozidlo Fiat 1.1cc Cabriolet, které pomáhá rodině v každodenní práci a službách.)

Dům má dvě patra. V přízemí se nachází hlavní obývací pokoj a má také krb, plně vybavenou kuchyň, WC a další užitečné vybavení. Mezitím je v druhém patře ateliér (kvůli profesi majitele, který je malířem) a také ložnice.

Zahrada je obklopena ozdobnými stromy nad 4 metry (staršími než 20 let) a také olivovníky staršími 100 let, 3 citróny, 3 pomerančovníky a jeden mandarínkový strom. Země zahrady je bohatá a je zde schopna kultivovat nějaký druh stromu a zeleniny, což vám umožní pěstovat bio produkty ve vlastní zahradě.

Rezidence se nachází 65 km od Atén, což je pouhých 35 minut jízdy z města. Rezidence se nachází 20 km od města Korinthos nebo 10 minut odtud.

Také termální vody v Loutraki, které jsou známé svým léčebným efektem, jsou vzdáleny pouhých 20 km.

Přes pobřežní oblast, kde se nachází dům, se nacházejí mnohé ostrovy, které jsou turisticky zaměřené, jako jsou Poros, Aigina, Agistri atd., Které lze snadno navštívit lodí.

Toto místo je ideálním místem na pobřeží v jedné z nejlepších a nejvíce turistických pláží v Evropě.

Cena nemovitosti: 305.000 eur (obchodovatelné)

Makléř a současný majitel nemovitosti budou k dispozici kupujícímu po celý rok po koupi, aby usnadnili usídlení, kontakt s třetími stranami v oblasti a pomohli řídit majetek co nejdůležitějším a nejhospodárnějším způsobem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB