Prodat Třípokojový, Πάρος, Paros, Recko, kastro parikia

Prodat - Cod. 33648

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

V tomto kouzelném starém domě z 18. století, zcela z kamene s jedním z nejlepších míst ostrova zasazené mezi benátského hradu a moře, Nabízíme k prodeji pěkný 46 m2 byt s výhledem na moře.

Umístění tohoto domu a jeho prestiž dělali, které byly vybrány jako místo pro natáčení některých scén filmu Paolo Genovese „nezralé-The Journey“ .Za interiérové ​​fresky, obnovil majitelé, mramor použit k vytvoření starobylé ruiny stěny jsou nádherný výhled na moře a západ slunce, aby tato rezidence skvostem a učinit z něj také předmětem nedosažitelné; Také to byl klasifikován podle místních úřadů „fine stavebního a historického významu“, protože jeho tradičních architektonických prvků zachovaných až oggi.Tutta Dům má celkovou plochu 134 m2 rozdělena přesně do 3 jednotek: 2 apartmány v prvním patře a 1 penzion v přízemí a má celkem 67 m2 venkovních prostor (terasy a balkony), s krásným výhledem.

V prvním patře s výhledem na moře v nedosažitelným prodat tento byt o rozloze 46 m2, včetně nádherné krytou terasu s výhledem na moře a západ slunce 18 m2. Byt se skládá z: 1. pěkné ložnice s krbem, koupelna se sprchovým koutem zrekonstruovaný, krásný obývací pokoj s mramoru, kamene a dřevěné stropy, tradiční kuchyně ve venkovním prostoru otevřené na velkou terasu s výhledem na moře s krásným výhledem na moře a západ slunce .v podlahy a stropy jsou dřevěné a byli všichni obnoveny proprietari.L'appartamento se prodává kompletně zařízený, jak se zobrazí na fotografiích.

Připraveni být obýván!

Dům má také licenci od Traditional Hotel Apartment *** se 3 apartmány pro celkem 10 lůžek: je zde pak možnost zvolit, zda chcete pokračovat v hotelnictví, nebo prostě mají tento skvost Cycladic nedosažitelné.

Je zde možnost nákupu celém objektu domov- hotel na postavu ve výši € 720,000

Reference: DM_1704a

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB