Prodat Třípokojový, Prinos, Thassos, Recko, Prinos Thasos Greece

Prodat - Cod. 27718

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 55 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Apartmány 55m na ostrově Thassos

Apartmány mají rozlohu 55 metrů čtverečních. Skládají se z jednoho prostor obývacího pokoje s kuchyní a může být navržen na požádání s 1 nebo 2 ložnice. Jsou také vybaveny koupelnou.

Ve standardní výbavě jsou zahrnuty: skříně ve všech ložnicích, komora, dvojčinný klimatizace, za tepla v zimě a chlad v létě a solární ohřev vody. Tyto apartmány v patře mají verandu, která je ve stínu dřevěnou pergolou, která je ideální pro relaxaci a nedbalé dotací krásným výhledem, zatímco ty v přízemí mají 140sqm zahrady. Kolem areálu se nachází dostatek parkovacích míst.

Osada se skládá ze 23 budov, které jsou vyvíjeny v "Prinos" obce, na ostrově Thassos.
Je to jen 1,5 km od "Skala Prinos", portu, který spojuje ostrov trajektem s Kavala a asi 18 km od hlavního města a hlavního přístavu Thasos, Limenas, kde přívozy dorazí z Keramoti.
 
Spousta krásných písečných pláží, které jsou kilometrů dlouhý, se nachází v oblasti. Moře u některých z nich je velmi mělká, a proto ideální pro malé děti.

Oblast kolem Prinos byl oblíbenou destinací pro turisty po celá desetiletí. Hotely, apartmány a pokoje k pronájmu, restaurace, taverny, supermarkety, možnosti zábavy, kulturní akce, volnočasové aktivity atd jsou k dispozici v této části ostrova. Prinos leží mezi jihozápadní a severovýchodní straně Thassos, kde některé z nejlepších pláží na ostrově jsou hostované.

Prinos je živé vesnice v průběhu celého roku. Jeho populace je 1.500 stálých obyvatel. V obci je k dispozici obchody, zdravotní středisko, škola a týdenní otevřený trh, a proto ubytování v komplexu je možné po celý rok. Komplex se nachází na okraji obce, v mimořádně klidné lokalitě, s velmi snadným přístupem z hlavní silnice ostrova.

Všechny budovy komplexu se vyznačují jejich estetiku a jejich architektonického návrhu, které odpovídají tradičním stylu ostrova, zatímco jsou používány pouze vysoce kvalitní materiály a všechny budovy jsou vybaveny vynikající zateplování, na základě nejnovějších standardů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB