Prodat Vila, Akrotiri, Crete, Recko, STAVROS, CHANIA

Prodat - Cod. 41270

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 550 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 0

Tato vila na prodej v Akrotiri v Chanii se nachází jen pár metrů od pláže. Vila je velká, má 6 ložnic, 10 koupelen, posilovnu, saunu, kulečníkovou místnost s barem a mnoho dalšího. Venkovní plocha nemovitosti je fantastická, protože zahrady jsou plně upravené, bazén má 80 metrů čtverečních, nechybí zde ani gril a fontána. Na pozemku jsou také dvě parkovací místa. Balkony jsou opravdu velké a nabízejí výhled na moře, hory a výhled na bazén. Vila má vše, co si člověk dokáže představit, uvnitř i venku. Konkrétně jde o následující vybavení: ústřední topení, klimatizační jednotky, satelitní TV, ping-pongový stůl, plně vybavenou kuchyň s vysoce kvalitními spotřebiči a veškeré vybavení domu. Také velmi prostorné posezení a jídelní prostory, uvnitř i venku, mramorová schodiště, renovované koupelny, všechny druhy zahradního nábytku a prostor pro dětské hřiště.
Díky výše uvedenému je tato nemovitost ideální pro celoroční bydliště nebo pro její přeměnu na nemovitost k pronájmu, která pojme více než 10 lidí a nabízí luxusní a ohromující výhled

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB