Prodat Vila, Avlonari, Eubea, Recko, ΘΗΣΕΩΣ 2

Prodat - Cod. 36542

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 374.850 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Avlonari je město, označené jako tradiční obytná vesnice, sídlo okresu Kymi-Aliveri, které se nachází 10 km za Mourteri, což je největší spojitá pláž v Evii a malé zátoky Kalamos, Korasida a Kalami. Je vybudován na nízkém kopci, obklopeném dvěma malými řekami bohaté vegetace, převážně rovinatých stromů. Osada není vhodná pro turistiku, žádné turistické služby, v praxi to je místo výlučného pobytu. Na rozdíl od pobřežních zařízení, život proudí autonomně po celý rok, obchody blízko, ale mimo obytné oblasti.

Dvojpodlažní rodinný dům byl postaven v roce 2002, zdivem v betonovém rámu a rozlohou 232,05 m2. na pozemku o rozloze 374,85 m². Nachází se na okraji osady s panoramatickým výhledem, bez nebezpečí degradace životního prostředí v důsledku budoucí rezidenční intervence. Pozemek je vyvýšen z cesty o 4m. zajištění maximální míry soukromí.
Použité materiály pocházejí z regionu, s ohledem na jeho tradici a v rovnováze s moderními potřebami. Zařízení je jednoduché a nabízí se spolu s domem

Vedle garáže vede schodiště do zahrady. Odtud vede jedna větev k hlavnímu vchodu a druhá na hranici země vede do horního patra a poskytuje alternativní přístup venku kromě vnitřního schodiště. Podzemní podlaží

V přízemí se skládá z obývacího pokoje, kuchyňského koutu, koupelny a dvou ložnic. Vnitřní schodiště vede do horního patra. Podlahy mohou být zcela nezávislé nebo s vhodným nábytkem podporují funkční potřeby rodiny.
V současné době je přízemí využíváno jako prostor pro hosty a horní patro je hlavní prostor díky vynikajícímu výhledu

V horním patře se skládá z obývacího pokoje / jídelny, kuchyně, koupelny a jedné ložnice.

Kuchyně má přístup k zadní verandě, kde končí i vnější schodiště.

V oblasti byly objeveny prehistorické osady a v dávných dobách došlo k intenzivní činnosti se sídly na Sicílii. Nejstaršími historickými památkami, které se v Avlonari stále zachovaly, jsou středověká věž na vrcholu kopce a kostel Ag. Dimitrios, pocházející z 11. století, byl postaven na troskách starobylého chrámu Artemis.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB