Prodat Vila, Kassandra, Halkidiki, Recko, Nea Skioni

Prodat - Cod. 28032

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 155 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Tržby od majitele, bez prostředníků.
Neobvykle krásné místo na poloostrově Chalkidiki, na poloostrově Kassandra, v obci Skioni, prodaný velmi pohodlné, příjemné a komfortní dům, který může být použit jak pro trvalé po celý rok, stejně jako pro dovolenou šik. Dům se nachází přímo na okraji Aegean Sea .Předtím méně než 1 metr. V neuvěřitelně zelené a Pestryaev změť světlých barvách pozemku 1200m2, který je vybaven systémem automatického zavlažování, to je exotická zahrada, které rostou 12 olivovníky a ovocné stromy, 5, stejně jako krásné vinice. Děj se nabízí nezapomenutelný pohled na olympijských hor. Také na webu je nastavena gidropull pro 8 osob pro úplnou relaxaci a kvalitní odpočinek od shonu a stresu. Dům má monolitická w / w rámu, vnější zdi z cihel. Celková obytná plocha 155m2. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň, koupelna a krásný krb. Ve druhém patře jsou 2 útulné ložnice, společenská místnost, jacuzzi a prostorný balkon 9m2 s krásným výhledem na moře. Kousek od hlavní budovy je penzion, s obytnou plochou 26m2, která kromě ložnice a koupelny se nachází také letní kuchyň s grilem šik.
Oba domy jsou plně zařízené a připravené pro pohodlné, příjemné, živé. Celý komplex byl postaven v roce 2007 a v roce 2012 provádí kosmetické opravy. Fasády obou budov jsou omítnuté a maloval, střecha je vyrobena z high-tech keramických dlaždic. Kotel, který běží na motorovou naftu, teplou vodu a topení. Oba domy jsou klimatizovány, což vám umožní zachovat příjemné klima po celý rok.
V srpnu 2012, všechny dokumenty na pozemku uvedena do souladu s nedávnými změnami v řecké právní předpisy.
Jako pěkný navíc, lze konstatovat, že na jedné straně pozemku je krásný olivový háj, na druhou stranu, sousedé jsou velmi tiché a inteligentní lidé z Moskvy a Petrohradu.
Tato kompaktní, ale zároveň prostorném a pohodlném domě s krásným správné místo na okraji Egejském moři způsobí jasný pozitivní emoce, a to iv těch nejnáročnějších a náročné muže.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB