Prodat Vila, Kythira island, Peloponnese, Recko, HYDRA

Prodat - Cod. 30968

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 284 m²
  • Pocet pokoju: 2-3
  • Podlazí: 2-3

Nádherná vila na idylickém ostrově
Na tomto idylickém ostrově chráněném (dědictví), kde je motorizovaná doprava zákonem zakázáno, a kde jsou všechny cirkulace se provádí pomocí nohou nebo mula, Tento samostatný a plně zařízený vlastnost poskytuje na svých několika terasách panoramatický dech CITY & seaviews ve východu a západu slunce.
TOTO JE AAA-Úložný prostor pro právě HAPPY málo.
Postavený v roce 2009 s nejlepšími materiály a dokonale dokončena, všechny moderní technologie v ceně, zaručuje luxus a komfort v kompletním přírodního ticha, přesto s možností kontaktu s vnějším světa.
Dům je snadno dostupný v 15 'chodit na hladkém a mírný sklon dráhy (8' jít dolů do přístavu), to v rozporu s ostatními domů někdy velmi obtížné dosáhnout pro starší lidi.
Tady jeden může zůstat krátce a při delším období, samostatně či s hosty k odpočinku ven, vymýšlet nové strategie nebo jen party.
Na 160m² obyvatelný povrch jeden shledá, 2 velké obývací pokoje (1 v přízemí, jedna pod oblouky), 2 komfortní koupelny a 2 ložnice. Dostatek prostoru uspořádat 3. jeden.
Plně vybavená kuchyně (SMEG), vaření na plynu & Electric, prádelna s pračkou a sklenice.
Dostatek úložných zařízení, nábytek uvnitř i vně je rafinovaný top-class (pochází z Zanotti, B & B etc) a je v perfektním stavu; jsou zahrnuty v ceně.
Velmi dobře izolace, 3 vzduchové podmiňování, Švédská kamna STUV, a vnitřní žaluzie na dvojskla zajišťují konstantní pohody prostředí; Pokud jde o ekologii 18,000 L nádrž recykluje dešťovou vodu a odpadní vody je připojen k odsolovacího zařízení.
Zde půda je velmi vzácná a nová výstavba je téměř zakázáno; tato vlastnost zůstane na 284 m² zemi, jen v přední části kostela, žádná šance, že nové domy budou blokovat pohled. Ani masové turistiky upravit tento klidný ostrov; Stále může existovat šance, že člověk je pozván na pomoc svatbu mezinárodní celebritou v jednom z kostelů ...
Heli se může přistát na fotbalovém poli docela blízko.
Finančně mluvený je to výhodná koupě: paní domu se vzhlédl k jiným horizonty a pro ně stanoví cenu pod tržní hodnotou. Trvalý nárůst jeho hodnoty je zde zaručena.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB