Prodat Vila, Mochlos, SItia, Crete, Recko, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

Prodat - Cod. 27951

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 270 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: New building

Villa Althea je dalším úspěšným stavební výrobek naší firmy - krásné vily navržena a postavena tak, aby naše vysoké standardy kvality. Je umístěn ve velmi bezpečné oblasti v blízkosti obce Mochlos na pobřeží zálivu Mirabello. Mochlos se nachází v severní části Lassithi prefektuře uvnitř 30-35km ze tří hlavních měst Aghios Nikolaos, Sitia a Ierapetra. Mochlos je malebná rybářská vesnice nachází v krajině velké přirozené krásy. Kombinuje klidnou, relaxační atmosféru s přátelskými místními obyvateli a řadu taveren a barů, proslulý v celé Krétě. Můžete navštívit ostrůvek Mochlos s jeho archeologického naleziště starověké minojské osídlení, koupání v křišťálově čisté vody zálivu nebo jen sledovat nezapomenutelné barvy východu a západu slunce. Villa Althea je umístěna na 1300sqm vynikající
upraveném pozemku o 500m od centra obce. To má vlastní bazén a je jen 200 metrů od pláže a přístavu, kde si můžete Moor loď zdarma. Jedná se o stále vzácnější výhoda na Krétě nyní. 270sqm ubytování nabízí 4 ložnice, prostorný hlavní obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a velké hry / technická místnost. Dvě ložnice mají vlastní koupelnu a jsou na každé straně druhé plně vybavená kuchyň s přilehlým obývacím pokojem, které dává možnost nezávislého bytu. Tato vila je určen pro celoroční bydlení jak s topením a klimatizací. Takže můžete zažít kvalitu a Atmosféra první ruky můžeme nabídnout seriózním tazatelům pobyt v tomto domě za pár dní.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB