Prodat Vila, Mykonos, Cyclades, Recko, KANALIA

Prodat - Cod. 40768

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 290 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: New building

Tato nově postavená luxusní rezidence poskytuje 290,00 m2 obytného prostoru ve dvouúrovňovém uspořádání. Skládá se ze 3 velmi prostorných hlavních ložnic, 2 samostatných obývacích pokojů se 2 toaletami pro hosty a plně vybavené kuchyně. Zasazený do Středomoří, venkovní oblast je stejně působivá a má 2 nezávislé terasy. Terasa na horním patře tvoří rozšíření hlavního obývacího pokoje s kuklou obývákem a jídelním koutem se zábavnými zařízeními, jako je krásný bar a roh s grilem. Přímo před krytým prostorem je sluncem zalitý bazén a venkovní terasa. Terasa na nižší úrovni nabízí odlehlejší a uvolněnější zážitek s přímým přístupem do upravených zahrad. Nachází se na svažitém pozemku o rozloze 1430 metrů čtverečních, venkovní plochy těží z nádherného výhledu na Egejské vody, město Mykonos a malý ostrov Baos s malebnou kaplí St.George.

Kvalita budovy je na nejvyšší úrovni s důrazem na bezpečnost a nejnovější technologii inteligentního bydlení. Dálkově ovládané systémy BAS / BMS monitorují a ovládají cokoli od teploty / vlhkosti domu až po světla a hudbu. Pro maximální kontrolu nad vaším majetkem byly kamery s vysokým rozlišením instalovány na různých pozicích, včetně hlavních bran. S ohledem na bezpečnost byl u vchodu do komplexu postaven samostatný dům Guard / Caretaker. Po souhlasu majitelů lze všechny kamery sledovat z dispečinku v reálném čase 24/7. Snadné bydlení a každodenní funkčnost je dále vylepšeno zařízením na zásobování vodou a energií šetrným k životnímu prostředí. Voda se ukládá na místě a systém je naprogramován tak, aby varoval majitele, pokud hladina klesne pod nastavenou hodnotu. Odpadní voda je filtrována a znovu použita v zahradách, což minimalizuje celkovou spotřebu. Konečně je dům vybaven dieselovým generátorem, který může poskytovat hodiny energie mimo síť překonávající, bohužel časté, problémy s výpadky elektřiny, zejména během hlavní sezóny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


DAMCO ENERGY
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB