Prodat Domek, Fourka, Kassandra, Recko, ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ

Prodat - Cod. 43531

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 136 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 0

Tří (3) podlažní mezonet, 136 m2, zařízený s výhradním užíváním zahrady 700 m2. ve Skala Fourka na Chalkidiki. Mezonet je ve výborném stavu a sestává v 1. patře z jednoho komfortního obývacího pokoje s kuchyňským koutem a plně vybavené a zařízené koupelny. Slunný obývací pokoj s kompletní a letní výzdobou (sedací souprava, TV, knihovna, příborník, stojací lampy, křesla) je to, co člověk vidí při vstupu do prostoru. Skládáte se také z místnosti nebo úložného prostoru. 2 pokoje ve 2. patře mají přístup na balkon po obvodu s velmi krásným výhledem. Velkým překvapením je Podkroví, prostor navržený s péčí a láskou, čímž vzniká hlavní ložnice s vlastní koupelnou. Samostatně stojící podkroví odmění majitele klidem a ničím nerušeným výhledem na moře.

Potřebu vytápění a chlazení pokrývají klimatizace, k dispozici je nádrž na vodu pro potřeby a externí sklad 10 m2. Zahrada 700 m2. je nezbytností nemovitosti, výhled na rozlehlé moře je úchvatný, Egejské moře vám leží u nohou, až se setká s horizontem. Jedná se o výjimečnou nemovitost navrženou podle moderních požadavků na dovolenou a jen pár kroků od pláže a nekonečné modři. V zelené zahradě bezpečné pro naše malé kamarády si můžete vychutnat okouzlující západ slunce Egejského moře. Všechny výše uvedené vlastnosti dělají nemovitost ideální pro rekreační bydlení, ale pravděpodobně také pro investici s velmi dobrou návratností pro ty z vás, kteří na trhu hledají hodnotu za peníze.

V areálu objektu je dětské hřiště a hřiště na basketbal/fotbal.
Dále je zde bar a 24hodinová ostraha/365 dní v roce ostrahou, která bydlí v osadě.

Nakonec je dům uveden jako air bnb za poslední 3 roky s průměrem 230 EUR/noc. Zde jsou recenze lidí, kteří v domě zůstali.

https://www.airbnb.gr/rooms/44706928?guests=1&adults=1&viralityEntryPoint=1&s=76&source_impression_id=p3_1710243545_R54S%2F9YZsYQizNaA

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB