Prodat Domek, Marathokampos, Samos, Recko, Marathokampos

Prodat - Cod. 43407

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2 bedrooms 1 living
  • Podlazí: 2

Na prodej krásný dům v Samos, ideální pro rekreační dům nebo trvalé bydliště. Nemovitost se nachází v klidné a zelené oblasti Marathokampos, dostupné autem v rámci osady. Má vnitřní prostor 99 m2 , je uspořádán ve dvou úrovních s vnitřním schodištěm . V přízemí se nachází moderní a funkční kuchyně s otvory pro vestavěné spotřebiče, světlý obývací pokoj a obdobný jídelní kout a koupelna s vanou. V prvním patře jsou dvě prostorné ložnice se skříněmi, klimatizací a krásnou terasou s neomezeným výhledem do přírody a okolí. V objektu je dále komora, bezpečnostní dveře a nezávislé olejové topení. Přízemí je postaveno z kamene a první patro je postaveno jako podkroví. Je zrekonstruován z vysoce kvalitních materiálů a vkusu. Cena je ----euro a je smluvní a bez zprostředkovatelského poplatku.

Tento dům je skvělou příležitostí pro každého , kdo má rád přírodu , moře a klid . Nachází se ve vyhledávané a stále se rozvíjející turistické oblasti Samos s bohatou historií , kulturou a přírodními krásami .

Kontaktní údaje a projevte zájem:

Pro více informací a schůzku k prohlídce nemovitosti mě můžete kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle nebo mi poslat zprávu . Rád Vás osobně uvidím a ukážu Vám tuto jedinečnou možnost vlastnit svůj koutek v přírodě.

Nenechte si ujít tuto příležitost!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB