Prodat Domek, Xylopoli, Thessaloniki, Recko, Xylopoli

Prodat - Cod. 43422

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 320 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

na prodej v Xylopoli, Thessaloniki. Rok výstavby 2010. První patro 150 m2 s velkým obývacím pokojem a energetickým krbem na dřevo, se vzduchovody, které rozvádějí teplo do prostor a radiátorem s kotlem na pelety, samostatná kuchyně s jídelnou, komora - prádelna pokoj, hliníkové rámy s dvojskly a zástěnami v celém bytě, markýzy na verandě, solární ohřev vody, 2 bezpečnostní dveře, velká koupelna s rohovou vanou a vlastním balkonem a menší wc se sprchovým koutem, tři velké ložnice, jedna s vč. balkón. Velké balkony s úžasným výhledem. Do spodního patra vedou bezpečnostní dveře s vnitřním schodištěm, ale mají i venkovní vchod v přízemí 170 m2, s kotelnou na pelety, garáž s automatickým otevíráním dveří, železné zárubně s bezpečnostními mřížemi, montáž pro radiátor. Centrální kanalizační systém. V okolí domu jsou zdi s plotem, ovocné stromy a okrasné rostliny, zeleninová zahrada.
Může kupující užívat nemovitost jako dva samostatné domy.
Umístění domu je v centru obce na náměstí, je to 5 km od křižovatky Thessaloniki - Serres, izometricky 45 km od Soluně a 45 km od Serres, 30 km od Lagady a 95 km od moře. Stavros ze Soluně. V okolí obce je mnoho rekreačních oblastí s bazény, restauracemi, zábavou, dětskými aktivitami, jízdou na koních. Zdravé klima bez vlhkosti, vesnice má každodenní dopravu do Lagady a Soluně. Má taverny, supermarkety, kostely, řeznictví, kavárny, restaurace rychlého občerstvení, dětská hřiště, základní školu, střední školu, lékárnu, venkovskou polikliniku, tělocvičnu, pekařství, poštu ELTA, radnici, Centrum služeb pro občany.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB