Prodat Vila, Marathia, Zakynthos, Recko, Marathia

Prodat - Cod. 41323

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 180 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3

Č. 2 BYTOVÉ JEDNOTKY NOVÉ STAVBY
Místo: NÁRODNÍ PARK MARINE
MARATHIE, OSTROV ZAKYNTHOS (Řecko)

Marathìa, dotyčná stavební oblast, je krajinně-naturalisticky zajímavá, protože se jedná o národní mořský park pro reprodukci mořských želv Caretta-Caretta a tuleňů Monacus-Monacus. Je považován za nejkrásnější obytnou čtvrť nejen celého ostrova, ale patří mezi nejkrásnější v celé Evropě. Od ledna 2012 podle nového zákona o urbanismu na ochranu pobřeží a mořských parků země s požadovanými vlastnostmi řecké vlády pro výstavbu budov pro obytné nebo komerční využití prakticky neexistují.
Investice do nemovitostí realizované v této oblasti z výše uvedených důvodů podléhají mezinárodnímu zájmu a jsou neustále přehodnocovány.
Každá ze čtyř vil má soukromou přístupovou cestu a vlastní pozemek (blok 3: 807 m2 a blok 4: 1 520 m2) + společné části. Soukromé parkování.
Plocha každé jednotky: 125 m2. + verandy a terasy rozložené na 3 podlažích;
možnost přeměny každé vily na 2 samostatné byty se samostatnými vchody a schodištěm. Vnitřní členění domů lze upravit podle vašich potřeb. Výkop pro budoucí stavbu bazénů již byl proveden (cena bazénů není zahrnuta v prodejní ceně).

Požadovaná cena
Částka se týká nákupu nemovitostí ve stavu, v jakém jsou na konci druhého kroku prací v březnu 2021 (dokončeny výkopy, základy a železobetonové konstrukce) a jsou platné do 1. října 2021, tj. na nichž začnou práce 3. oddílu.
Dohoda s místní stavební společností o kompletní realizaci prací byla v březnu 2021 vyčíslena na 100 000 EUR za každou jednotlivou jednotku. K dispozici je specifikace výdajů

Villa č. 3: 200 000 EUR (300 000 EUR kompletní stavba „na klíč“, bazén není součástí dodávky)
Villa č. 4: 240 000 EUR (340 000 EUR kompletní stavba „na klíč“, bazén není součástí dodávky)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB