Prodat Vila, Sivota, Epirus, Recko, Sivota

Prodat - Cod. 30701

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Luxusní vila - Sivota, Řecko. K prodeji, luxusní vila 300 m2 na vlastním zeleném kopci dokonale kombinující zelené s modrou barvou Jónského moře.
Tato neposkvrněná vila je stavba 2005. Je postaven na dvou úrovních s 3 nezávislé byty, jeden přízemní byt 150 m2 a dva z 75 m2 každý na horním patře.
Obklopen stromy a přírodou s krásným osvětlením pro večerní a úchvatným výhledem na západ slunce s výhledem na ostrov Korfu, kdy počasí je jasné.
úprava vody kyslík pro použití chlóru bazénu, kde Jetstream mechanismem pro čítač currernt plavání, masáž chodidel a vodopádem systému pro hydromasážní krku.
Pouze několik schodů dolů po žebříku od moře, ideální pro koupání a opalování.
Kompletně zařízené a plně vybavené, s velkými balkony a krásným výhledem na moře ze všech pokojů. Tyto postelové matrace jsou anglické a švédské latex a skříně jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. LCD televizory satelit, vzduch conditionind a ústřední topení ve všech pokojích vily.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB