Prodat Domek, Mastichochoria, Khios, Recko, Vessa, Mastichochoria

Prodat - Cod. 37036

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 127 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

"Tradiční dům" se nachází ve vesničce VESSA - středověké osídlení MASTICHOCHORIA - Chios. Je to dvoupodlažní budova, středověká architektura - kamenná stavba, klenutá střecha. Byla postavena po roce 1860, kdy byla rozšířena osada Vessa. Je charakterizován jako tradiční budova. Byl zrekonstruován v roce 2007 a obrátil se jako penzion - tradiční hotel, spolu s další větší budovou. Dům se skládá z: PRŮMYSLU: E = 46,50 m². PRVNÍ PODLAH: E = 80,97 m2. CELKEM: E = 127,47 m². PRŮMYSL se skládá z:
1.Střední vchod a schodiště do 1.NP. 2. Kuchyně a malá jídelna s krbem, plně zařízená. 3. Pokoj s koupelnou na zadní straně. V pokoji je koupelna. V přízemí je klimatizace.
První patro se skládá z: 1. schodiště a chodby s přístupem k místnostem a patio verandou. 2. Velký pokoj s vlastní koupelnou. Pokoj má šest okenních obvodů. Má také šatní skříň, klimatizace, TV, je plně zařízený. 3. Menší pokoj s vlastní koupelnou. V místnosti je okno na přední straně budovy. Má šatní skříň, klimatizace, TV. Je plně zařízený. K dispozici je možnost komunikace obou místností. 4.Cesty-terasa mezi pokoji.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB