Prodat Jiné (Pozemky), KEA, Gialiskari Bay, Cyclades, Recko, koundouros

Prodat - Cod. 34167

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 49 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

NA PRODEJ
MÍCHÁ POVRCHOVÝ OBLAST 49,800 m2. (49,80 stremmy) na KEA ISLAND-ŘECKO
(včetně silnic a dalších veřejných prostor)

Nemovitost se nachází na cyklistickém ostrově KEA, v oblasti Koundouros, na jihozápadní straně ostrova, na svahu svahu, který dominuje nejkrásnějšímu pobřeží ostrova. Vzdálenost od pláže je přibližně 250-300 m. , kde turistické instalace poskytují ubytování v ubytovnách, restauracích, kavárnách apod. Lidé se mohou také koupat v průzračné modré vodě jedné kilometrové pláže, na které se nalézá tenký písek.
Koundouros je považován za vrchol ostrova, který je ekvivalentní Mykonosu, Santorini atd., A to díky krátkým vzdálenostem od Attiky, Atén a letiště, které žádný jiný ostrov neposkytuje, s luxusními soukromými domy a prvotřídními turistickými osadami (to jsou vily pro rozstřik). Kea je, přestože je klidný ostrov, bez masové turistiky a vysoce kvalitních návštěvníků.
Pro muzea podvodní turistiky je plánováno, protože v blízkosti nákladů na Koundouros je vrak "PATRIS" a založení jednoho z uvedených středisek již probíhá. Další informace a podrobnosti jsou k dispozici v letácích a digitálním zobrazovacím zařízení připojeném k tomuto dokumentu.
 http://destinationkea.com
Navrhovaná cena je 40.000-50.000 eur za stremma obchodovatelná, nebo 4.000-5.000 eur za metr čtvereční pro Celé panství.
Janurary 2018
Eleni Charalampopoulou

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB