Prodat Stavební parcela, Agios Nikolaos, Crete, Recko, Ammoudara

Prodat - Cod. 40614

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 2964 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Na prodej stavební pozemek o rozloze 2964 m2, který se nachází na ostrově Kréta v oblasti Ammoudara jižně od hlavního města provincie Lassithi, Aghios Nikolaos.
Země má strategické a privilegované postavení s výhledem na moře a hory a nachází se mezi dvěma hlavními písečnými plážemi: Almyros Beach a Ammoudara. Vzdálenost od moře je 190 metrů.
Pozemek má stavební povolení pro jeden nebo více domů o celkové rozloze 800 metrů čtverečních (plus suterén a podkroví).
Pozemek lze také rozdělit na dvě části o ploše 1482 m2 s možností výstavby jednoho nebo více domů do celkové výše 400 m22.
Na pozemek je přístup ze sekundární asfaltové silnice, která vstupuje na provinční silnici, a jsou zde elektrické, vodní a telefonní linky s širokopásmovým internetem.
Vzdálenosti od bodů zájmu jsou následující:
- Vzdálenost od pláže Almyros: 400 m
- Vzdálenost od pláže Ammoudara 800 m
- Vzdálenost od města Aghios Nikolaos 2,5 km
- Vzdálenost od letiště Heraklion 64 km

Aghios Nikolaos je hlavou provincie Lassithi a nachází se pouhých 50 minut od mezinárodního letiště v Heraklionu.
Populace dosahuje 20 000 obyvatel a město má několik bank, supermarkety, obchody všeho druhu, lékaře všeho druhu, lékárny, moderní nemocnici, veřejné koupaliště, tenisové kurty, přístav, minigolfové hřiště, jesle, základní, střední a střední školy, univerzitní fakulta a mnoho dalších služeb.
Podnebí je považováno za jedno z nejlepších s mírnými teplotami, které v létě zřídka přesahují 35 ° C a v zimě neklesají pod 10 ° C. Suché podnebí v kombinaci s přírodními krásami místa a nedostatkem kriminality přilákalo velké množství návštěvníků, kteří se rozhodli trvale usadit.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB