Prodat Vila, PSICHIKO, Attica, Recko, 7, STADIOU

Prodat - Cod. 28308

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1125 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 230

Obracíme se na Vás informovat o vlastnost, která je nyní k dispozici pro prodej, které mohou být zajímavé pro vás, nebo některý z vašich kontaktů.
Nemovitost se nachází v Palaio Psychico (ď zóna) v Aténách a zahrnuje půdu 1125,25 m2 a jedno-podlažní obytné výstavbě jednoho 234,65 m2. Stavba byla dokončena ve dvou fázích: první fáze v roce 1960 (174,65 m2) a druhá v roce 1990 (60m2), kdy také byla celá budova kompletně zrenovován. Její reálná tržní hodnota se odhaduje na 3,5 milionu € ~ a má poměr podlahové plochy 0,6.
Vlastnost kombinuje příměstské prostředí Palaio Psychico s jedinečným blízkosti centra Atén, stejně jako snadný přístup k hlavní městské tepny, která vede mimo město a na letiště. Palaio Psychico se svými převážně zeleně a snadný přístup ke všem klíčových služeb a dopravy, je ideálním místem pro high-end bydlení. Ve stejné době, díky unikátnímu jistoty, že se tato oblast těší a své výhodné poloze, to je většinou preferují ambasády Diplomaté a ostatní často cestují a dojíždění profesionály a hodnostářů.
Oblast stávajícího objektu je 234,65 m2, avšak vzhledem hotelu a jeho výměra, spolu s jeho poměrem podlahové plochy, umožňuje až 675m2 postavené tak, aby nabízely značné možnosti pro jeho budoucí využití. V příloze naleznete mapu s umístěním nemovitosti, stejně jako fotografie pro vaši informaci.
Doufáme, že tato komunikace bude užitečné pro vás nebo jakýkoli jiný subjekt nebo jednotlivce ve vaší zemi. V případě potenciálně zúčastněná strana přijde do vaší pozornosti, rádi bychom Vám vděčen, kdybyste mohl předat informace nebo pokud by je mohly odkazovat na nás tak, aby poskytovaly vysvětlení nebo podrobnosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB