Prodat Zemědělská půda, Posidi, Halkidiki, Recko, Posidi, Chalkidiki, Greece

Prodat - Cod. 31306

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 6400 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

ŘECKO, CHALKIDIKI, POSIDI: Na horní straně kopce a 750 m chůze od pláže, leží 6 800 metrů čtverečních olivový sad zemědělské půdy s majestátním výhledem, který se nachází ve spodní části první poloostrova Chalkidiki v obci Kassandra a v blízkosti přímořské vesnice Possidi. Pozemek je vzdálen 1 hodinu jízdy od letiště Thessaloniki (SKG).

Olivové pole má úchvatný panoramatický výhled na 180 stupňů (viz video) ze severu na východ (na jih směrem do centra), který nabízí úžasný výhled na poloostrov poloostrova, moře a horu Olymp přes moře. Nachází se na vrcholu kopce o výšce ~ 80 metrů, což dává přezdívce umístění „Pyrgos“, což znamená „věž“, protože má jeden z nejlepších výhledů na celé poloostrově poloostrova. Pole má v současné době zdravé olivovníky, z nichž některé jsou staré více než sto let a v současné době jsou aktivně sklizeny pro extra panenský olivový olej odrůdy Chalkidiki. Toto pole se prodává, jak je vidět na obrázcích.

Pole má 5-6 metrů přímý přístup k obci malé silnici a vzhledem k tomu, že lokalita je sotva osídlena, neexistuje žádný provoz na silnici. Je to klidné a klidné přírodní místo. Sousední pozemky ze západní strany jsou neobsazené a ze severní a východní strany je několik sporadických mezonetů a vil. Toto pole je ideální pro stavbu vily, hotelu nebo resortu, restaurace atd. Všechna potřebná povolení a papírování jsou již k dispozici k nahlédnutí a připravení.

V blízkosti pole jsou dvě hlavní pláže. Pláž Possidi je vzdálena 10 minut chůze (viz obrázek) ~ 750 metrů a pláž Aegeopelagitika (přímá linka k moři)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB